<< alla kurser

Ej publicerad


Fitnesspass till arabisk musik

Fitnesspass till spännande arabisk musik fylld med energi och glädje. Det blir ett svettigt pass, ta med dig vattenflaska och eventuellt ombyte.OBS! KURSSTART FRAMFLYTTAD

Denna kurs är ett rejält svettigt fittnesspass, där vi kommer att dansa till arabisk musik med en del magdans rörelser blandat med fittness-rörelser. Påminner något om Zumban fast här skakar vi loss!
Perfekt för de som vill gå ner i vikt.

Kursledare är Donya. Huvudlärare och ledare av Magdanscenter som har haft sin grund utbildning hos Shahira som har varit grundaren av Skolan. Donya har vidare utvecklat sig inom orientaliskt dans genom att ta workshops och privat lektioner hos välkända lärare/dansare både från Sverige och utlandet.
Idag är Donya en mångfaldig artist/koreograf som har sin grund i den Libanesiska stilen såväl som den Egyptiska. Jazz, Streetdance, Dancehall, Salsa, är bland andra dansstilar som hon har dansat i tidigare åren.
Hon har många års erfarenhet av shower, festivaler, uppträdanden på bröllop, födelsedagar och andra typer av events och fester. Dansar gärna till både Persisk och orientalisk live musik. Hon har dansat på större evenemang i bl.a Globen och på Hovet hos kampsportsgalans arrangemang som Golden Glory och Rumble of the Kings i live sändning.

Kursavgift 1100 kr
- medlemmar1000 kr
Betalas före sista anmälningsdag
Kursledare:
Donya Makwandi


Anmälningstiden är ute och kursen har redan börjat.
V.g. kontakta FKC:s expedition för närmare besked.
Tillfällen
Tisdag 13 september kl. 19:30 - 20:30
Tisdag 20 september kl. 19:30 - 20:30
Tisdag 27 september kl. 19:30 - 20:30
Tisdag 4 oktober kl. 19:30 - 20:30
Tisdag 11 oktober kl. 19:30 - 20:30
Tisdag 25 oktober kl. 19:30 - 20:30