<< alla kurser

RÖSTEN

Eva Lagerheim kommer åter med sin otroligt användbara röstkurs! Bra för alla som vill höras - på scen, som föredragare, lärare, talare - eller i vanligt tal.

Den här helgen kan hjälpa dig att hitta ett bekvämare sätt att andas och att tala.
Du får en insikt om hur du kan förbättra din andning och du får öva på att ta plats och göra dig hörd i gruppen eller på scenen.

Vi kommer att arbeta med rösten både i tal och sång. Du behöver inte ha några som helst förkunskaper. Alla kan hänga med och alla kan utvecklas från den nivå där de befinner sig.

För talrösten kommer vi bl.a att använda oss av olika texter. Vi kommer att undersöka vad som behövs i ett framförande för att det ska nå ut till åhörarna. Deltagarnas önskemål och behov blir avgörande för hur just den här helgkursen kommer att utformas i detalj. Det brukar bli en prestigelös, rolig och utvecklande samvaro.

Kursledaren Eva Lagerheim är logonom med mer är 30 års erfarenhet av att undervisa i röst. Hon har tidigare varit anställd som röstpedagog vid Stockholms stadsteater. För närvarande arbetar hon bl.a som huvudlärare i röst vid Boulevardteaterns Teaterskola. Dessutom framträder hon själv som artist i olika sammanhang.

Kursavgift 1600 kr
- medlemmar1500 kr
Betalas före första kurstillfället.
Kursledare:
Eva Lagerheim


Anmälningstiden är ute och kursen har redan börjat.
V.g. kontakta FKC:s expedition för närmare besked.
Tillfällen
Lördag 1 oktober kl. 10:00 - 16:00
Söndag 2 oktober kl. 10:00 - 16:00