<< alla kurser

SKRIVHOPP Workshop i kreativt skrivande

Att skriva är att måla med ord, forma, fantisera och skapa. Verklighet eller fantasi spelar ingen roll.
Det finns så mycket som kanske behöver komma ut; bara för din egen skull eller så vill du kanske dela ditt berättande med andra.
Tycker du om att skriva? Eller vill du bara prova på? Kanske skriver du redan, och vill få lite ny energi?
Då är det här någonting för dig!

Under 5 tillfällen kommer vi ägna oss åt lekfulla och kreativa skrivövningar tillsammans; där det inte finns något rätt eller fel. Du kommer få prova på ett flertal användbara komponenter för att hitta ditt uttryck, och vägar in i ditt skrivande. Vi kommer bland annat prova på att skriva på associationer, intention och experimentera. Här och nu. Men också lite längre lustfyllda övningar med tid för eftertanke. Vi kommer också arbeta gemensamt med enklare respons och lyssna mycket på varandras texter där grupptrygghet och gemenskap står i fokus.
Efter dessa tillfällen kommer du ha mycket text med dig hem, verktyg för att arbeta vidare och möjlighet att utveckla dina alster.

Jag som håller i detta heter Suzanne Berg och är utbildad skrivpedagog och skrivcoach. Jag har, förutom min fil.kand. i Teatervetenskap, Litteraturvetenskap, gått många kreativa skrivutbildningar och känner att jag verkligen vill dela med mig av det som skrivandet kan ge som konstform och kreativ gemenskap.

Varmt Välkommen till en rolig och spännande kurs!
OBS! KURSEN STARTAR FÖRST NÄR VI HAR ETT TILLRÄCKLIGT ANTAL INTRESSEANMÄLNINGAR OCH ANPASSAS DÅ EFTER DELTAGARNAS TIDER.
Nedanstående datum är alltså preliminära.

Kursavgift 1000 kr
Betalas före första kurstillfället.
Kursledare:
Suzanne Berg


Anmälningstiden är ute och kursen har redan börjat.
V.g. kontakta FKC:s expedition för närmare besked.
Tillfällen
 INSTÄLLD
Måndag 19 mars kl. 18:00 - 20:00
 INSTÄLLD
Måndag 26 mars kl. 18:00 - 20:00
Måndag 9 april kl. 18:00 - 20:00