<< alla kurser

SOMMARKURS - Skriv din livsberättelse!

En skrivarverkstad i kreativt skrivande för seniorer (nu mejlbaserad!) ledd av Suzanne Berg.

I denna kurs botaniserar vi runt i minnets skafferi genom roliga och kreativa skrivövningar som du får inför varje tillfälle på valfritt självbiografiskt tema. Observera att vi arbetar bortom rätt och fel! Gruppen ska inspirera varandra, skapa tillit, igenkänning och bekräftelse. Detta för att komma igång och vidare med var och ens skrivprocess. PÅ dessa texter ger vi sedan varandra vägledd positiv feedback för att skapa skrivlust, kraft och mod att komma vidare.

Se detta som en fantastisk möjlighet att komma igång med ditt kreativa skrivande på ett prestigelöst och stimulerande lättsamt sätt. Det är din tur nu!

Varmt välkommen till en rolig och spännande kurs!

Kontakta oss på info@folkkultucentrum.se för att få en detaljerad beskrivning av kursen och anmäla preliminärt intresse!

Upplägg
Kursen sker i huvudsak enkelt via mejlkontakt där jag som kursledare skickar ut numrerade "kursbrev" med skrivuppgifter, inspiration och information under sammanlagt 8 tillfällen, med start den 4 maj. Du kommer därefter sedan aktivt skicka in en text/utdrag ur något du skriver, cirka 2 gånger per månad för att få feedback och dela det med andra kursdeltagare. Dock sker sista tillfället i fysisk lokal på plats i Hjorthagens Kulturhus den 21 september efter ett längre uppehåll i augusti, där vi då kommer att göra några lättsamma och roliga inspirationsövningar på plats samt summera vad var och en behöver för att komma vidare självständigt efter kursen.

Jag som håller i detta heter Suzanne Berg och har skrivit i hela mitt liv, gått ett flertal längre skrivutbildningar med främst skrivprocessen i fokus för välmående. Jag är utbildad, verksam skrivpedagog och skrivcoach i kreativt skrivande, sedan några år på heltid. Med mitt företag Kulturcenter Collage för mina pågående skrivarkurser vänder jag mig främst till seniorer, samt självbiografiskt skrivande med personlig utveckling.
Jag vill verkligen dela med mig av det som skrivandet kan ge som konstform och kreativ gemenskap, då jag vet att det gör skillnad för varje enskild individ - inifrån och ut.


Kursavgift 1900 kr
- medlemmar1800 kr
Betalas före första kurstillfället.
Kursledare:
Suzanne Berg


Anmälningstiden är ute och kursen har redan börjat.
V.g. kontakta FKC:s expedition för närmare besked.
Tid och plats
Tisdag 4 maj kl. 12:00 - 13:00