<< alla evenemang

EFTERHÄNG - Vattenmannen & Speed

Vattenmannen och Speed är TV-programmet som kommit ut i verkligheten för att prata, sjunga och diskutera om vatten. Om hur hav och sjöar mår och om vattnets kretslopp. För Vattenmannen och Speed är vänskap och vatten det viktigaste på hela jorden!
När Vattenmannen och Speed dyker upp med sin vagn kan vad som helst hända. Lindans med vattenmannendockan, indiska reptricket och framför allt - musik! Och vilka ljudvågor de skapar: jazz, pop och reggae. Barnen är med och sjunger, dansar och diskuterar om det härliga, men också jobbiga med vatten och hav. Hur mår sjöarna och haven? Finns det hajar i Sverige? På ett lekfullt sätt och med musikens hjälp berättar vi om och diskuterar vattenfrågor. Visst finns det problem, men de är till för att lösas. Vi kan göra det tillsammans!


Efterhäng är mat, mys och musik i timmarna mellan hämtning och läggning. En gång i månaden är det
EFTERHÄNG på Hjorthagens Kulturhus under hösten 2022!
Tid: 15.30–17.30 (föreställning kl. 16.30)
Pris: 50 kr/person (barn under två år gratis)
Bullar, saft och fika finns för en billig penning!
Efterhäng sker i samarbete med Musikcentrum Öst och med stöd av Stockholms stad.

Vattenmannen: Robert Cronsioe – synt, gitarr, dragspel, trummaskin mm. Har turnerat med bland andra The Cardigans, Joakim Thåström, musikteaterföreställningarna -Huller om Buller med Tone och Poff och Ljudhjältarna.

Speed: Tomas Hirdman – sång, gitarr mm. “The hardest working man i barnshowbusiness” (DN) har skrivit mycket musik till SVTB, bland annat Hotell Kantarell, skrivit och producerat en mängd CD för barn, senast den Grammisnominerade Johanna och kökskvartetten med Johanna Westman.

Inträde 50 kr
Barn under två år gratis
Ansvarig:
Stefan Moberg


Drop in - ingen platsbokning.
Tid och plats
Torsdag 10 november kl. 15:30 - 17:30