<< alla evenemang

Diskussionscirkel

(Ingår i Seniorprogrammet)
Vi träffas på tisdagar i höst för att diskutera olika ämnen. Stort, smått, aktuellt, generellt. Vi börjar exempelvis med - Meningen med livet.

Vi turas om att ge förslag på ämnen som vi önskar att diskutera. Den person vars förslag antas, åtar sig att läsa in sig på sitt ämne och utifrån till exempel en tidningsartikel, en bok, eller en pågående samhällsdebatt inleda samtalet nästa gång.

Vem är då jag som vill starta denna cirkel?
Jag heter Danusia Sznap (polskt ursprung om någon undrar) och jag har precis blivit pensionär på heltid efter att ha jobbat som gymnasielärare i svenska, engelska och svenska som andraspråk i drygt 30 år. Har med andra ord en vana vid att leda samtal och se till att alla kommer till tals och blir lyssnade på. Jag älskar att diskutera och dryfta olika livsfrågor med andra människor och tänker att jag säkert inte är ensam om att ha ett sådant intresse. Hoppas därför att vi ses i början av september!

Att delta i diskussionen kostar endast 50 kr och då ingår fika. Vi prioriterar fortfarande avstånd och säkerhet och vill därför att du bokar plats.

Inträde 50 kr
Ansvarig:
Danusia Sznap


Tillfällen
Tisdag 6 september kl. 15:00 - 17:00
Tisdag 20 september kl. 15:00 - 17:00
Tisdag 11 oktober kl. 15:00 - 17:00
Tisdag 8 november kl. 15:00 - 17:00
Tisdag 29 november kl. 15:00 - 17:00