<< alla kurser

Commedia: Helgworkshop

Nutida Commedia workshop. Med spelteknik, mask och karaktärsgestaltning inspirerad av traditionell Commedia dell´ Arte improviserar vi kring nutida situationer.

Vi börjar med att välja varsin av Augustos spännande lädermasker. Du lär känna din mask och hittar dess karaktär i improvisationsövningar tillsammans med de andra i gruppen. Vi jobbar intensivt under en helg.

Förkunskaper
Nivån anpassas efter deltagarna, nybörjare och teatervana kan samsas i samma grupp. Din utveckling är individuell, och bygger på dina erfarenheter och din personlighet.

Kursledare
Kursledare Augusto Cabrera har lång erfarenhet som kursledare i Commedia dell´ Arte, maskspel, docktetater, scenframställning, clown, anticlown, bouffon och mycket mer. Han är också verksam som skådespelare, regissör, och mask och docktillverkare. Augusto är utbildad inom konst och teater i Peru och Brasilien, men också i Italien (Commedia dell´ Arte och Lädermask för Donato Sartori), vid Odinteatret i Danmark (regi), vid Dockteater Institutet för Mikael Meschke, Dramatiska institutet m.m.

Kursavgift 1000 kr
- medlemmar750 kr
Betalas före första kurstillfället.
Kursledare:
Augusto Cabrera


Anmälningstiden är ute och kursen har redan börjat.
V.g. kontakta FKC:s expedition för närmare besked.
Tillfällen
 INSTÄLLD
Lördag 1 oktober kl. 10:00 - 17:00
 INSTÄLLD
Söndag 2 oktober kl. 10:00 - 17:00